Jägermeister drinks – lær at blande drinks med Jägermeister

Skal der være fest i gaden, så kan du passende diske op med en række forskellige Jägermeister drinks. Måske har du en gang været på besøg i en Jägermeister-bus – eksempelvis på Roskilde Festival.

Helt så grove løjer behøver det dog ikke være hver gang, man drikker denne bitre drik.. Du kan selvfølgelig drikke din Jägermeister som shots – men du kan også blande den med andre ingredienser i mange udgaver. Læs hvordan du bærer dig ad med at blande drinks med Jägermeister her. 

Servér Jägermeister drinks når festen skal i gang

Siger man drinks med Jägermeister, vil de fleste sikkert tænke på stærke shots, som man bliver ret fuld af at drikke for mange af. Sådan behøver landet dog ikke ligge. Du kan servere disse drinks på flere måder, end du lige havde forestillet dig på forhånd.

Men hvad er Jägermeister egentlig for en størrelse?

Jägermeister er en alkoholisk drik under kategorien bitter med en alkoholprocent på 35. Den produceres i Tyskland og blev introduceret i 1935. Der kom altså også gode ting fra tysk side i en ellers mørk tidsperiode.

Drinks med Jägermeister – en urtebombe

Jägermeister bliver i dag fremstillet efter helt de samme principper som dengang lige før 2. Verdenskrig. Hele 56 forskellige urter, rødder, blomster, frugter og plantedele bliver opløst i stærk alkohol og slutter processen med at blive til den brunlige væske, vi kender som Jägermeister.

Det er ikke usædvanligt at tage et shot Jägermeister eller to, hvis man døjer med forkølelse eller ondt i halsen. Den skrappe blanding af alkohol og alt godt fra naturen har en god og varmende virkning på kroppen, hvis man er lidt sløj.

Vi har samlet nogle Jägermeister drinks – men først en lille video:

Kør Brandbil på den sjove måde – Jägermeister drinks

Hvis der skal ordentligt gang i festen, kan du byde selskabet på en række Brandbil drinks. Indholdet af rød sodavand og Jägermeister vil garanteret få stemningen helt op at ringe på ingen tid.

Brandbil drinks står i øvrigt godt til 90’er-festen. Alle, der har besøgt et provinsdiskotek i 90’erne, ved, at man ikke går galt i byen med en Brandbil drink.

Spark festlighederne i gang med en Kung Fu drink

Du kender sikker isen ved navn Kung Fu. Nu er det dog blevet tid til, at du også lærer at drikke en Kung Fu drink. Jägermeister, cola og Pisang Ambon – så har du ingredienser til nogle lækre drinks med Jägermeister.

En kort periode var Kung Fu isen faktisk taget ud af Friskos sortiment. Det medførte dog en storm af klager og sågar en kampagne iværksat af radiostationen P3. Inden længe kunne danskerne igen nyde denne geniale is.

Hvis du blander og serverer en Kung Fu drink, er det et must, at den serveres iskold!

Find mere lækkert med Jägermeister her. 

Singapore Sling – en drink med mange ingredienser – Jägermeister drinks

Hvis du får lyst til at blande en Singapore Sling drink, skal du finde adskillige flasker frem. Hele 9 forskellige ingredienser består denne Jägermeister drink af.

Det behøver ikke introduceres nærmere, hvor denne drink stammer fra. Men besøger du Singapore, kan du passende aflægge Raffles Hotels Long Bar et visit. Intet mindre end 500 Singapore Slings bliver hver dag langet over disken her. Disse drinks med Jägermeister serveres gerne med skål jordnødder ved siden af.

Find mange flere drinks med Jägermeister herunder. Leder du efter drinksopskrifter uden Jägermeister kan du også finde det her på siden. God fornøjelse med dine Jägermeister drinks.