Drinks med vodka – bland vodka drinks i mange udgaver

Kan du simpelthen bare ikke få nok af vodka drinks, så skal du helt sikkert læse med her! Vi gennemgår en række populære drinks med vodka som en af ingredienserne. Det kan være, du allerede kender nogle af dem – det kan også være, at du kan føje nogle nye drinks med vodka til dit repertoire.

Servér lækre vodka drinks for dine tørstige gæster

Når der er fint besøg, gælder det om at kunne byde på noget godt at drikke. Vodka drinks behøver ikke være særligt stærke – de kan sagtens serveres som velkomstdrinks. Du kan selvfølgelig også vælge at finde nogle af disse opskrifter frem, når der skal festes godt igennem. Kort sagt – du kan finde vodka drinks frem til stort set alle lejligheder. Så længe bartenderen har styr på blandingsforholdet, er nydelsen garanteret vha. disse drinks med vodka.

Byd på drinks med vodka til 90’er-festen

Filur-isen bliver ved med at være en topsælger på varme sommerdage her i landet. Du behøver dog ikke nøjes med den frosne udgave uden alkohol. Hvad med at byde dine gæster på en Filur-drink?

90’er-fester er efterhånden ret udbredte – drinks med vodka vil passe godt ind i disse nostalgiske rammer. Det kræver lidt øvelse, før en Filur-drink får det helt rette udseende. Men når forberedelserne er på plads, vil alle gæster bede om én mere – og så lige en enkelt mere bagefter den.

Find endnu mere nostalgi med en Isbjørn-drink

Bliver 90’er-festen ved til ud på de lyse timer, får du brug for at finde endnu en gammel klassiker frem fra drinkskortet. Festen bliver først for alvor sjov, når alle gæster kan fremvise en blå tunge efter at have drukket en Isbjørn-drink.

Disse vodka drinks er meget nemme at tilberede, så de vil passe godt til menukortet til mange festlige lejligheder. Isbjørn-drinken har stadig sit liv på diskoteker og barer rundt om i landet. Kvalitet fornægter sig ikke – servér en stribe iskolde isbjørne, når der skal hygges igennem med drinks med vodka.

Se også denne video:

Få smag for New York med en Cosmopolitan-drink

Er du et af de mange millioner mennesker på verdensplan, der har set afsnit efter afsnit af kæmpesuccesen Sex & The City, så ved du helt sikkert, hvad en Cosmopolitan-drink er. Denne lyserøde drink nydes i stor stil af veninderne i The Big Apple, som New York City jo også kaldes.

Hvis du vil sørge for autentisk tøsehygge og drinks med vodka til den næste venindeaften, så disker du op med en stribe Cosmopolitans. Snakken vil gå lystigt om både det ene og det andet. Hankønsvæsner må dog også godt drikke med, hvis de har lyst til at byde ind med deres selskab.

Sørg for et spark energi med en Espresso Martini

Er der træthed at spore ud på aftenen, så er en Espresso Martini-drink lige sagen. Kombinationen af koffein og alkohol skal nok få folk op på dupperne. Faktisk er navnet misvisende, da drinken slet ikke indeholder Martini. Du skal derimod blande din foretrukne type af vodka i. Drinken serveres bedst i Martini-glas – deraf navnet.

En kvinde bestilte engang en drink med disse ord – give me something that will wake me up – and then f.ck me up! Hun fik stukket en Espresso Martini i hånden. Hvordan resten af aftenen forløb, melder historien dog intet om.

Du vil helt sikkert sprede glæde, når du serverer disse drinks med vodka for dine gæster. Find flere opskrifter på vodka drinks herunder og i øvrigt mange flere drinksopskrifter her på siden.

Long Island Iced Tea drink – find opskriften lige her

Long Island Iced Tea drink – find opskriften lige her

Hvis du er lidt erfaren ud i kunsten at mixe drinks, så ved du, at der oftest kræves en enkelt slags spiritus til hver drink. Nogle gange bruger man også to. I en Long Island Iced Tea drink kan du dog virkelig få lov at anvende flere slags spiritus i samme drink. Find...

læs mere
Filur opskrift – servér en Filur drink til fest og farver

Filur opskrift – servér en Filur drink til fest og farver

Når det for alvor er tid til skæg og ballade, skal du da byde dine gæster på en forrygende Filur drink. Du kender sikkert isen - men nu er det også på tide, at du lærer at blande den i flydende form med alkohol. Få hjælp til det hele med denne Filur opskrift. Filur...

læs mere
Skumbanan drink opskrift – rund og velsmagende

Skumbanan drink opskrift – rund og velsmagende

Kan du heller ikke få nok af skumbananer, når du først er gået i gang? Så skal du da lære, hvordan du blander en lækker skumbanan drink. På den måde kan du også nyde smagen i flydende form sammen med venner, kollegaer og familie. Bland en skumbanan drink når der skal...

læs mere